Ontdek je Ware Ik Vind je Passie / Levensdoel

Vind hier de inspiratie voor het creëren van een prachtig leven.

“Dream as if you’ll live forever. Live as if you’ll die today.”

– James Dean –

Je leven is echt een prachtig geschenk. Elke dag kun je alles doen wat je wilt, op elke manier die je wilt en wanneer je maar wilt.

Maar misschien zeg je wel tegen jezelf: “Ik zit op dit moment helemaal vast in mijn leven” of “Ik vind het lastig om mijn levensdoelen te bereiken. Hoe kom ik op het punt dat ik kan doen wat ik echt wil?”

Het is echter een feit dat je zelf kiest voor alles wat er nu gebeurt.

Als je kunt visualiseren wat je echt wilt en je dromen naar de oppervlakte van je geest kunt laten komen, kun je geweldige dingen doen. Je hebt de kracht om het leven te leiden dat je altijd al wilde, simpelweg door je geest open te stellen voor je dromen, waarvan je in het verleden misschien bang bent geweest om deze te hebben.

In deze blog zul je 10 citaten vinden die je leven kunnen veranderen. Ze zullen je helpen het ongelooflijke leven te bereiken dat je van binnen zo graag zou willen leiden. Bestudeer elk citaat,  reflecteer, en zet vervolgens de tips voor elk citaat om in actie.

De citaten kunnen op vele manieren worden geïnterpreteerd, dus voel je vrij om er je eigen draai aan te geven. Wat betekent elke quote voor jou?

Laten we beginnen.

Je droomleven wacht, tot het moment dat jij er achteraan zult gaan.

“All human beings are also dream beings.
Dreaming ties all mankind together.”

– Jack Kerouac –

We hebben allemaal een droom. Sta open voor de jouwe!

Kerouac geloofde dat het hebben van dromen een feit is voor iedereen. En dat, omdat alle mensen dromen, we door deze “draad” van het hebben van onze eigen verlangens met elkaar verbonden zijn.

Het hebben van dromen is dan een manier waarop we elkaar kunnen begrijpen, omdat we allemaal bezig zijn met hetzelfde soort denken en het voorstellen van wat we in ons leven kunnen bereiken.

Hoe ver kun jij gaan in het inbeelden van wat jij wilt bereiken in je leven?

Het is geruststellend om te weten dat we allemaal zo onze dromen hebben.

Denk eens na over onderstaande tips, om hierdoor ook meer open te staan voor jouw dromen:

 • Bedenk voor jezelf wat nu echt belangrijk voor je is. Misschien is het je droom om je eigen bedrijf te hebben, de wereld rond te reizen, of ergens een stuk land te hebben met een eigen huisje erop. Denk na over je grootste wensen.
 • Laat je leven een voorbeeld en voorbode zijn van wat je nog hoopt te bereiken. De beste wens die je voor jezelf kunt hebben, is dat je in je dagelijks leven jezelf en anderen laat zien wat je dromen zijn. Eenvoudig gezegd: leef je dromen.
 • Spoor jezelf aan om dagelijks na te denken over je dromen. Denk gedurende de dag in ieder geval één keer na over een detail van jouw droom, ongeacht hoe druk je het hebt. Als je bijvoorbeeld ‘s ochtends een kwartier pauze hebt op je werk, kun je dat kwartier gebruiken om na te denken over je dromen.
 • Erken dat het menselijk is om wensen en hoop te hebben. Het is nooit dom of kinderachtig om dromen te hebben. Zoals Kerouac heeft gezegd, heeft iedereen zo hun eigen wensen en hoop voor hoe ze willen dat hun leven er uit zal zien. Hetzelfde geldt voor jou.
 • Deel je grootste dromen met iemand. Jezelf horen praten over je dromen zal jezelf verder inspireren en helpen om de doelen die je nog echt wilt bereiken te verduidelijken. Probeer het maar eens.

We staan allemaal samen in dit leven en hebben ook allemaal zo onze dromen. Hoe eerder je dit accepteert, hoe gemakkelijker het voor je zal zijn om jezelf toe te staan om meer open te zijn naar jezelf en ook anderen, over waar je werkelijk naar verlangt.

“You can plant a dream.”

– Anne Campbell –

Kies jouw droom.

Dit korte, eenvoudige gezegde heeft een behoorlijk grote impact. Eén interpretatie is, dat je ongeacht waar je bent in het leven, je eigen beeld kunt creëren van hoe je zou willen dat je leven eruit ziet. Het citaat wil ook zeggen dat een droom niet zomaar en willekeurig naar je toe zal komen. Je beslist zelf wat jouw droom zal zijn.

“Plant” je eigen droom door deze tips te proberen:

 • Kies zelf waar je wilt wonen. Een groot deel van het ontwikkelen van je eigen droom is op de plek zijn, waar je dit kunt laten gebeuren.
 • Vraag jezelf af of je de baan hebt die je op dit moment nog voor jezelf zou kiezen. Wat je elke dag aan het doen bent, is een belangrijk deel van je leven. Zorg ervoor dat het je stimuleert en boeit.
 • Doe wat je graag doet. Welke activiteiten brengen je passie naar boven? Maak jij tijd vrij om elke dag een aantal van deze activiteiten te doen? Het planten van je eigen droom, betekent dat je jezelf de tijd en de gelegenheid geeft om achter datgene aan te gaan waar je echt naar uit kijkt en wat je vreugde en inspiratie oplevert.
 • Voed en geef je droom water. Organiseer je leven rondom datgene, wat jij wilt. Alleen dan kun je voorbij de beginfase komen. Misschien droom je er bijvoorbeeld van om professioneel danser te worden, maar de opleiding waar je heen wilt ligt op een te grote afstand om dagelijks op en neer te gaan. Wat zou je kunnen doen om dit binnen je bereik te hebben?

Het planten van je droom kan eng zijn, maar ook opwindend en verfrissend. Het kan ook wat tijd en planning kosten. Wanneer je echter je eigen droom erkent, ben je al een stap dichter bij het bereiken en naleven ervan.

“He was a dreamer, a thinker, a speculative philosopher…or,
as his wife would have it, an idiot.”

– Douglas Adams –

Weg met de Nee-zeggers!

Dit citaat brengt een beetje humor in het hele idee van dromen, maar laat wel een belangrijk punt zien. Wat je ook kunt bedenken of verzinnen, er zal altijd wel iemand zijn die er negatief op reageert en zo een domper op je dromen zet.

Denk na over deze suggesties, over hoe je je grootste dromen kunt dromen, ongeacht de nee-zeggers:

 • Ontwikkel je eigen levensvisies. Wanneer je jezelf laat nadenken over wat zou kunnen zijn, bouw je een volledig eigen visie op.
 • Accepteer het feit dat er anderen kunnen zijn die het niet met je eens zijn. Gebruik hun negativiteit om je nog meer kracht te geven om je doelen te bereiken.
 • Wat zijn volgens jou de belangrijkste aspecten van het leven? Zorg er voor dat je eigen ideeën en meningen hebt over dingen, vooral over de dingen die er persoonlijk toe doen.
 • Weiger toe te staan dat iemand je tegen houdt. Ongeacht wat anderen wel of niet geloven, ga door met het nadenken over wat je toekomst kan inhouden. In plaats van aanmoediging van anderen te zoeken, geef je jezelf de kracht die je nodig hebt om verder te gaan bij het creëren van je ideale leven.

Onderweg zul je mensen tegenkomen die zullen denken dat je gek bent dat je denkt dat jij je dromen kunt bereiken. Accepteer het feit dat anderen misschien niet zullen begrijpen waarom je dromen zo belangrijk zijn voor jou. En droom daarna gewoon verder.  

Als je op koers blijft en vast blijft houden aan je dromen, zul je ze bereiken.

“All of our dreams can come true
if we have the courage to pursue them.”

– Walt Disney –

Laat je angst achter je en ga achter je dromen aan.

Deze ene korte citaat vat goed samen wat er kan gebeuren als we onze dromen volgen. Walt Disney’s verhaal is behoorlijk inspirerend, wanneer het gaat om het echt leven van je dromen.

Je zult vast wel tot op een bepaald niveau bekend zijn met Walt Disney. Hij was een beroemde ondernemer en cartoonist, die van 1927 tot aan zijn dood zijn eigen shows en series ontwikkelde, schreef, produceerde en regisseerde, evenals tekenfilms en films.  

Disney was echt een dromer toen hij van niets uitgroeide tot een van ‘s werelds beroemdste Amerikanen. Disney begon ongetwijfeld al op jonge leeftijd te dromen en bleef dat zijn hele leven doen.

Disney’s dromen zijn duidelijk zichtbaar door het grote aantal stripfiguren die hij heeft gemaakt, met één van zijn eerst ontwikkelde personages: Mickey Mouse.

En door zijn dromen werden verschillende locaties over de hele wereld gebouwd om zijn kunst, vreugde en verhalen te verspreiden: Walt Disney World in Florida, Disneyland in Californië, Tokyo Disney, Euro Disney, Hong Kong Disneyland, Disneyland in Parijs en Shanghai Disneyland.

De kracht en belofte van dromen is duidelijk, niet alleen gedurende het hele leven van Walt Disney, maar lang na zijn dood in 1966. Zijn broer, Roy, bleef Disney’s fantasieën en plannen voor de toekomst uitleven, en de overlevende kinderen en kleinkinderen van Walt Disney hebben dit voorbeeld gevolgd na de dood van Roy.

Het ongelooflijke, de diepte, de breedte en het bereik in de toekomst van Walt Disney’s dromen, zijn de echte bewijzen van wat er kan gebeuren als je je dromen najaagt.

In zijn citaat noemt Disney moed als een middelen om dromen voor elkaar te krijgen. Zijn verklaring laat zien dat als je het lef hebt om te gaan voor wat je wilt, je je dromen kunt waarmaken.

Deze strategieën zullen je helpen die dromen waar te maken:

 • Heb moed. In plaats van bang te zijn, pak je het met beide handen aan. Wees dapper genoeg om erop uit te gaan om je doelen te bereiken. Verwacht de angst die je zult voelen wanneer je je terughoudendheid los laat. Maar ga er toch door.
 • Maak een vision board. Terwijl je gedachten en dromen door je hoofd gaan, maak je een vision board, om alle dingen waar je van droomt in beeld te krijgen. Haal een groot kartonnen bord. Knip foto’s uit tijdschriften of de krant die betrekking hebben op jouw persoonlijke visie en plak ze op het bord. Schrijf en teken ook, om het zo nog verder aan te vullen.
 • Onderneemactie. Doe wat je moet doen. Doe elke dag iets om dichter bij je gewenste doel te komen. Lees bijvoorbeeld over datgene wat je interesseert.
 • Beschouw blokkades als uitdagingen. Verwacht dat je obstakels tegen zult komen. Herinner jezelf eraan dat het overkomen van deze obstakels, het bereiken van je uiteindelijke doel, zoveel beter zal maken.
 • Blijf in beweging en blijf vooruitgaan. Wanneer je gelooft dat al je dromen kunnen uitkomen, als je maar moed blijft houden en ze blijft najagen, zul je in staat zijn om met hernieuwde kracht en vastberadenheid verder te gaan.

Onderschat nooit je eigen kracht om je dromen waar te maken. Denk aan Walt Disney, zijn leven en welke geweldige dingen er nog steeds worden ontwikkeld vanwege zijn fantasieën. Als één man dat allemaal kan bereiken met zijn dromen, wat kun je dan met de jouwe doen?

“If you take responsibility for yourself, you will develop
a hunger to accomplish your dreams.”

– Les Brown –

Accepteer jouw aandeel in het tot leven brengen van je dromen.

Dit citaat brengt een aspect van dromen naar voren waar je misschien nog niet bij stil hebt gestaan: verantwoordelijkheid.

Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf, betekent dat je zelf het voortouw neemt om te bepalen wat er in jouw leven gebeurt. Jij neemt de beslissingen die het beste zijn voor jou. Het is aan jou om actie te ondernemen.

Een interessant deel van Brown’s citaat is dat hij de term “honger” gebruikt om iemands persoonlijke drive te illustreren om zijn of haar dromen te creëren. Als we honger hebben, gaan we op zoek naar iets om te eten en we blijven voedsel zoeken totdat we vinden wat we willen.

Brown geloofde dat wanneer je volledige verantwoordelijkheid neemt over je leven en je keuzes, je ook gedreven zult zijn om je levensdoelen te bereiken.

Zet de bedoeling van dit citaat om in actie door deze vragen te beantwoorden:

 • Neem jij de verantwoordelijkheid voor je leven? Om dit te doen, moet je voorkomen dat je anderen de schuld geeft van je keuzes. Wanneer je verantwoordelijkheid neemt, dan is de kans groter dat je doet wat nodig is om iets te laten werken, zoals jij dat wilt.
 • Hoe “hongerig” ben je?  Denk elke dag na over je levensdoelen, de doelen die je echt wilt bereiken. Voel je je helemaal gedreven om te gaan voor wat je wilt? Zo nee, waarom niet?
  • Misschien zijn de doelen die je voor jezelf hebt gesteld niet de dingen die je echt wilt bereiken. Als dat het geval is, kun je nu de tijd nemen om te bepalen wat je echte dromen zijn. Je kunt van richting veranderen om ervoor te zorgen dat je op weg bent naar je gewenste leven.
 • Beantwoord je elke dag aan je eigen “honger” door je dromen na te jagen? Besteed aandacht aan wat je voelt en hoopt te bereiken. Laat je passie, opwinding en “honger” de drijvende kracht achter je gedrag zijn. Handel naar je “hongergevoelens. “

Je leven is van jou. We hebben allemaal wel eens de uitdrukking gehoord: “Life is what you make it.” In dit geval zijn je dromen datgene waar je de verantwoordelijkheid voor neemt, om over na te denken, om er voor te gaan en te bereiken. Je vermogen om je dromen te bereiken is aan jou.

“It takes a lot of courage to show your dreams to someone else.”

– Erma Bombeck –

Deel je dromen met anderen.

Erma Bombeck merkte ook het belang van moed op, als het gaat om je dromen. Bombeck omarmde het feit dat je veel moed nodig hebt, om je hoop en je dromen voor de toekomst met iemand anders te delen.

Het kan moeilijk voor je zijn om aan je dromen te denken, omdat ze zelfs voor jou te ver buiten je bereik lijken te liggen, om zelfs maar te overwegen. Dus je vraagt je misschien af: “Hoe zou ik deze dingen hardop kunnen zeggen? Ze denken misschien dat ik helemaal gek ben!”

En daar komt moed om de hoek kijken. Bij het delen van je dromen met iemand anders, kan het nodig zijn dat je elk grammetje moed dat je hebt, bij elkaar verzamelt.

Ontwikkel het zelfvertrouwen om je dromen te delen, door:

 • Schrijf op wat je gaat zeggen als je met iemand anders over je dromen praat. Door je ideeën en dromen op papier te zien staan, kun je je richten op wat je echt wilt.
 • Oefenen voor een spiegel. Misschien heb je nog nooit over je dromen gesproken. Maak jezelf bekent met hoe dit zal klinken, door je dromen een paar keer hardop tegen jezelf te zeggen.
 • Plan een moment. Je kunt dit tussen neus en lippen doen, om niet al te veel aandacht te vestigen op wat je wilt gaan bespreken. Tegen je partner bijvoorbeeld iets zeggen als: “Laten we vanavond eens lekker, samen ergens gaan eten”, om er zo voor te zorgen dat je hier de tijd hebt om openlijk over je hoop voor de toekomst te praten.
 • Je vastberadenheid versterken. Vertel jezelf de redenen waarom je je dromen wilt delen met degene die je hebt gekozen. Zijn ze op de één of andere manier betrokken bij je levensplan?

Vertel jezelf vervolgens dat je het kunt, omdat je het verdient om je dromen waarheid te maken.

Moed kan ons door veel uitdagende situaties heen helpen. Als het gaat om je dromen, heb je moed nodig. Maar wanneer je het vertrouwen kunt opbrengen om je wildste fantasieën te bespreken met iemand die je vertrouwt, zal het je een geweldig gevoel geven. Bovendien ben je goed op weg om actief je gewenste leven te creëren.

“There are those that look at things the way they are, and ask why…
I dream of things that never were, and ask why not.”

– Robert Kennedy –

Stel jezelf de vraag: “Waarom niet?”

Robert Kennedy klom op tot senator in New York, tot hij in 1968 werdt vermoord. Inspirerend en in teken van positief denken, deed Robert Kennedy deze uitspraak tijdens een van zijn toespraken in de jaren 1960.

Dit citaat zet je echt aan het denken. Het lijkt erop dat wat Robert Kennedy wil zeggen is, dat je in plaats van alleen maar aan de zijlijn te staan en jezelf af te vragen wat anderen aan het doen zijn, je jezelf beter kunt afvragen wat er in plaats daarvan mogelijk zou zijn.

In dit citaat lijkt het erop dat Robert Kennedy een oproep tot actie doet.

Om ideeën te ontwikkelen die zullen leiden tot je dromen:

 • Stel je voor hoe je een probleem kunt oplossen. Misschien zie je bijvoorbeeld de plek waar je woont als het grootste obstakel voor het volgen van je droom om te gaan acteren. Dus, in de beste omstandigheden, waar zou je dan wel willen wonen?
  • Als je gelooft dat Hollywood de allerbeste plek is om je acteerdoelen na te streven, maar is dat op dit moment nog niet mogelijk, wat is dan de eerst volgende beste plek?
 • Doe wat huiswerk met betrekking tot je dromen. Voortbordurend op het voorbeeld van het willen acteren, zou je een andere stad kunnen bekijken, om de beschikbare  mogelijkheden daar te zien, voor het beoefenen van je gewenste beroep.
 • Brainstorm over hoe je een aantal babystapjes kunt zetten in de richting van je droom. Neem bijvoorbeeld contact op met de dichtstbijzijnde toneelgroep en begin zo snel mogelijk auditie te doen voor rollen.

Sommigen zouden zeggen dat Robert Kennedy de ultieme dromer was op basis van zijn citaat hierboven. Om een manier te visualiseren om een bestaan te bereiken waar je al lang over fantaseerd, kun je nadenken over hoe je je gewenste leven voor elkaar kunt krijgen.

“A dream doesn’t become reality through magic;
it takes sweat, determination and hard work.”

– Colin Powell –

Zet stappen in de richting van je droom.

In dit citaat sprak Colin Powell, een Amerikaanse politicus, over de dromen van de mens en wat er volgens hem nodig is om die dromen waar te maken. Powell zegt hiermee dat er geen magisch drankje is die onze dromen werkelijkheid zal maken.

In plaats daarvan geloofde hij dat we ons volledig moeten inzetten om ons doel te bereiken en ons te blijven concentreren op de resultaten die we willen. Hoe harder je werkt en hoe langer je je eraan houdt, hoe groter de kans is dat je droom werkelijkheid wordt.

Maak je droom werkelijkheid door:

 • Denk niet dat je droom op magische wijze zal verschijnen. Geloof in plaats daarvan in je eigen kracht. Je zou dit kunnen doen door een nieuwe mantra aan te nemen, zoals: “Ik heb de macht om te creëren wat ik wil in mijn leven.”
 • Werk hard om het leven te creëren dat je wilt. Even als voorbeeld; als je je eigen bedrijf wilt hebben, lever dan ook het werk. Bestudeer bijvoorbeeld bedrijven die lijken op dat wat jij nog wilt gaan bereiken.
 • Stel vragen aan anderen. Stel een lijst met vragen samen, om te stellen aan diegenen die een leven, bedrijf of levensstijl hebben gecreëerd dat lijkt op wat jij ook voor jezelf wilt. Verzamel zoveel mogelijk informatie.
 • Houd het doel voor ogen. Wanneer je weet wat je echt wilt en stappen begint te zetten om dit voor elkaar te krijgen, is het gemakkelijker om vastbesloten te blijven om het te bereiken.
 • Maak extra tijd vrij voor het creëren van het leven van je dromen. Een paar uur per weekend kan je bijvoorbeeld op het juiste pad houden.

Om je hoop en je wensen om te zetten in realiteit, zul je waarschijnlijk veel bloed, zweet en tranen, tijd en vastberadenheid moeten inbrengen. Het leven waar je naar verlangt, ligt echter binnen je bereik als je bereid bent om het werk te doen dat nodig is om het te bereiken.

“The most pitiful among men is he
who turns his dreams into silver and gold.”

– Khalil Gibran –

Creëer een leven dat je blij maakt.

Gibran was een dichter, schrijver en kunstenaar. Hij deelde zijn persoonlijke ideeën over het leven. door middel van zijn vele teksten, waaronder fictie, gedichten en korte verhalen.

In dit citaat benadrukt Gibran dat als iemands droom uitsluitend gebaseerd is op het verdienen van geld, diegene ongelukkig of zelfs zielig zou zijn. Daarom lijkt het erop dat Gibran zegt dat het najagen van je dromen minder over geld zou moeten gaan en meer over het nastreven van je dromen voor je eigen bevrediging.

Hoewel het geweldig is als je de dingen die je graag doet, in werk kunt veranderen, is het verstandig om in eerste instantie dat werk te kiezen vanwege je passie ervoor, in plaats van het geld dat je ermee kunt verdienen.

Volg deze stappen om een leven na te streven waar je van zult houden:

 • Maak gebruik van je dromen om te weten waar je naartoe wil. Wanneer je echt luistert naar jouw wensen en dromen, is de richting die je op zou moeten gaan, heel duidelijk.
 • Voer activiteiten in met betrekking tot je dromen, in je dagelijks leven. Wanneer je begint te luisteren naar de inhoud van deze gedachten, zul je elke dag een aantal activiteiten kunnen doen die op hen betrekking hebben.
 • Behoud je baan, terwijl je je dromen najaagt. Om het bereiken van je dromen niet onder druk te zetten door gebrek aan financiële middelen, ga je door met je normale werk, tenminste totdat je je droombaan of -situatie volledig hebt bereikt.
 • Weet dat er een tijd kan komen dat je daadwerkelijk geld kunt verdienen aan je droom. Voorkom echter dat geld de reden is om je droom te willen bereiken.

Ontkenen je passie en bereik hiermee de ultieme prestaties van je dromen. Vermijd om de basis van je dromen te leggen in de hoeveelheid geld dat je zult gaan verdienen. Beeld je in plaats daarvan je dromen in om je passie te bevredigen, zodat je de puurste vreugde kunt ervaren die je ooit hebt gevoeld.

“So many of our dreams at first seem impossible,
then, they seem improbable, and then,
when we summon the will, they soon become inevitable.”

– Christopher Reeve –

Maak je droom onvermijdelijk.

Christopher Reeve werd verlamd, als gevolg van een paardrij-ongeluk in zijn 40-er jaren. Hij ging daarna echter acteren, boeken en scenario’s schrijven, regisseren en raakte betrokken bij activisme voor mensen met ruggenmergletsel.

Daarom draagt dit specifieke citaat van Reeve een krachtige boodschap uit aan iedereen die durft te dromen.

In dit gezegde wijst Reeve erop dat wanneer een droom voor het eerst in je hoofd opkomt, het misschien belachelijk lijkt om zelfs maar te denken dat het zou kunnen gebeuren. Later, onderweg, lijkt het niet waarschijnlijk dat het ooit nog zou kunnen gebeuren. Maar uiteindelijk, als je als eigen keuze, bepaalt dat je je droom waar zult maken, zul je zien dat je eindresultaat ‘onvermijdelijk’ is.

Gebruik deze tips om jezelf voor te stellen om je dromen waar te maken:

 • Laat je dromen naar buiten komen. Vind manieren om je dromen uit te drukken. Teken afbeeldingen of schilder iets om ze te laten zien. Maak elke ochtend een wandeling en gebruik de tijd om na te denken over de manieren om je droom waar te maken. Mediteer ‘s ochtends tien minuten op je droom.
 • Zelfs als je gelooft dat je dromen onmogelijk zijn, ga dan door. In plaats van er niet meer over na te denken, zet stappen vooruit en ruim alle obstakels uit de weg.
 • Besluit om je droom na te jagen. Maak een bewuste keuze om kleine dingen te gaan doen die betrekking hebben op wat jij wilt in het leven. Je zou zelfs hardop iets kunnen zeggen als: “Ik zorg er voor dat dit gebeurt, door alles te doen wat nodig is om mijn gewenste resultaten te bereiken.”
 • Onderneem actie op basis van je ideeën. Misschien denk je bijvoorbeeld dat geven aan anderen die minder geluk hebben dan jijzelf iets geweldigs is, maar heb je tot nu toe nog niets gedaan met deze gedachte. Misschien is het tijd om iets te doen met een aantal van je ideeën.
 • Stel mini-doelen op en vier het wanneer je ze hebt bereikt. Als een van je dromen een reis van een maand naar Egypte is, wat zou je dan nu kunnen doen om dit voor elkaar te gaan krijgen?
  • Schrijf alles op wat je zou doen voorafgaand aan de reis. Misschien kun je een boek lezen over de geschiedenis van Egypte. Vervolgens kun je een aantal Egyptische bezienswaardigheden onderzoeken die je tijdens je reis wilt gaan bezoeken. Verzamel vervolgens informatie om je te helpen bepalen wat je reisbudget moet zijn. Het bepalen van verschillende mini-doelen zal je er toe dwingen om stappen vooruit te zetten.

Je gedachten laten stromen, waar, wanneer en hoe dan ook, is een belangrijk onderdeel van het proces van het bereiken van je levensdoelen.

Om iets te bereiken, moet je het eerst dromen.

Deze citaten kunnen je inspireren om door te gaan in je ziektocht naar het leven dat jij zou willen leven. Lees deze uitspraken en pik hier uit wat je wilt. Pas de aangegeven tips meteen toe. Wanneer je geest openstaat voor nieuwe of onverwachte informatie, vergroot je je mogelijkheid om groter te dromen.

Je dromen brengen je inspiratie en ongelooflijke ervaringen. Visualiseer je beste leven en jaag het met al je kracht na!

Liefs,“Do all you can to make your dreams come true.”

– Joel Osteen –

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.