• Stop met deze vernietigende gedachten!

  Stop met deze vernietigende gedachten!

  Merk je dat ook bij jou negatieve, zelfvernietigende gedachten bij je binnen sluipen?  Ook jij zult jezelf, net als ik, van tijd tot tijd omlaag halen, of jezelf van iets weg houden wat je eigenlijk heel graag wilt, door negatieve zelfpraat. Pas op voor deze negatieve gedachten! Je kunt overweldigd raken door de negativiteit van […]

 • 12 Super eenvoudige gewoonten om je huis gemakkelijk schoon te houden.

  12 Super eenvoudige gewoonten om je huis gemakkelijk schoon te houden.

  Ook hier was het vandaag weer zo ver… In de weken dat de kinderen bij hun vader zijn is het huis meestal toch wel redelijk netjes en alles heeft zijn plekje. Maar zodra ze weer thuis zijn en ze alle drie naar bed zijn, laten ze de verwoesting achter die ze die dag hebben veroorzaakt. […]

 • 6 tips om jezelf weer te vinden na een scheiding.

  6 tips om jezelf weer te vinden na een scheiding.

  …Daar stond ik dan, in een leeg huis, nog geen thuis.  Zonder mijn kinderen, want die waren nog bij hun vader zodat ik onze nieuwe woning helemaal klaar kon maken voor wanneer de kinderen naar mij zouden komen…  Op dat moment drong het opeens tot me door wat de scheiding echt betekende. Natuurlijk wist ik […]