HI! WELKOM!

Heel even kort iets over mijzelf.

Mijn naam is Silvia en ik ben een gescheiden moeder, met drie geweldige kids!

Ik ben een introvert, een zelf bestempelde homebody en als je me zoekt, kun je me waarschijnlijk wel vinden… opgekruld op de bank onder een dekentje met een goed boek en een Caramel Latte.

Ik ben een perfectionist die graag, om mijn verstand niet te verliezen en alles tot vervelens toe van mijn kinderen, zorgvuldig plant en vastlegt.

Life Under Construction is een blog waarop ik met jullie al mijn opgedane wijsheden 😉 deel. De reis van een gescheiden, introverte moeder, een imperfect mens met haar eigen gebreken, een strijder voor geestelijke gezondheid, die zichzelf wil blijven ontwikkelen en genezen te midden van het moederschap.

waar te beginnen

WAT IK DOE....

Mijn passie en specialiteit is het op orde brengen van de financiën binnen het gezin, timemanagement en de algehele organisatie van het managen van zowel je gezin, als een eigen (online) onderneming.

Ik help ondernemende moeders het gevoel van overweldiging te overkomen, door het gezinsleven en het starten van een eigen (online) bedrijf te stroomlijnen en hierin uiteindelijk in te gedijen.

Deze website en mijn diensten zijn gericht op ondernemers die tevens moeders (of aanstaande moeders) zijn, omdat wij als moeders superkrachten bezitten als geen ander. En ik als alleenstaande, werkende moeder van drie, met een eigen onderneming, ook in dat seizoen van mijn leven heb bevonden.

MIJN MISSIE....

…het begeleiden van vrouwen, weg van die verlammende angst, overweldiging en schuldgevoelens, zodat ze de succesvolle mompreneurs kunnen worden die ze willen zijn.

KIJK EENS ROND

WAT KUN JE HIER VINDEN?

Als moeder en ondernemer is mijn leven altijd “Under Construction”. Maar met elke basis die ik leg, elke hindernis die ik overwin en elk doel dat ik bereik, bouw ik een leven op met een duidelijk doel voor ogen, vervulling en eindeloze mogelijkheden.

Je vind hier onderwerpen in: 

DAILY MOMLIFE

"Momlife is een rollercoaster van emoties, uitdagingen en beloningen, maar de liefde en vervulling die ermee gepaard gaat, maken het allemaal de moeite waard."

TIME MANAGEMENT

"Mompreneur zijn betekent de kunst van timemanagement beheersen - het balanseren van de eisen m.b.t. het runnen van een eigen bedrijf en de verantwoordelijkheden van het moederschap, en elk moment laten tellen."

LET'S TALK MONEY

"Als moeder gaat budgetteren niet alleen over het kunnen rondkomen, het gaat over het creëren van een leven met financiële stabiliteit en vrijheid. Het genereren van een extra inkomen is een krachtig hulpmiddel om die doelen te bereiken en kan nieuwe mogelijkheden bieden voor jou en je gezin."

WAT MEER OVER MIJZELF EN LUC

MIJN STANDPUNTEN:

We zijn hier met een doel, en dat doel is om overvloedig te leven. Een middelmatig leven leiden en dagelijks worstelen is niet hoe ik wil leven.

Ik wil gedijen, blijven leren en mezelf uitdagen, maar ditzelfde ook voor anderen kunnen doen.

Mompreneur zijn is een voorrecht en het is het naast elkaar bestaan van twee van 's werelds meest uitdagende, maar tevens ook meest uitzonderlijke rollen.

Ze kunnen samen gedijen en niet vechten om mijn tijd, of aandacht.

HOE BEN IK HIER TERECHT GEKOMEN...

Na lange tijd in de financiële sector te hebben gewerkt, was ik na een burn-out genoodzaakt een nieuwe richting in te slaan.

De periode die hier op volgde heb ik me naast mijn toenmalige parttime baan, zorg voor het huishouden en mijn drie kids verdiept in verschillende interesses, zoals Life Coaching, Grafische Vormgeving, Webdesign en Bloggen en hier geleidelijk aan een extra inkomen in kunnen genereren.

De combinatie van zowel mijn financiële achtergrond, als de ervaringen die ik heb opgedaan in de afgelopen jaren als online ondernemer en, natuurlijk niet te vergeten, mijn ervaring als alleenstaande ouder van drie kids, geeft mij een goed beeld van wat een startende mompreneur nodig heeft in haar eigen reis naar een, op alle vlakken, overvloedig leven.

CONTACT

KOM EVEN HALLO ZEGGEN.

Heel erg bedankt voor het langskomen. Jij bent de reden dat ik dit doe, dus ik hoor graag van je. Stuur me een berichtje met vragen, opmerkingen of ideeën. Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!