Blader door enkele van mijn favoriete producten voor zelfverbetering, doelen stellen, bewust en gezonder leven en nog veel meer!

Things I Love...

E-Books / Boeken:

Onbeperkte eBooks en luisterboeken! Wat wil je nog meer...

Ik vind het heerlijk om op de bank te kruipen met een goed boek een kop thee. Via Kobo Plus heb ik toegang tot zo ontzettend veel boeken. Mijn lijst met boeken die ik nog wil lezen wordt alsmaar langer. Ik kom gewoon tijd te kort om ze allemaal door te nemen. Ik wordt hier altijd erg blij van!

Dit boek laat je kennismaken met het idee dat je gedachten niet alleen je daden kunnen beïnvloeden, maar ook de ervaringen in je leven.

The Secret beschrijft het volgende:

  • Als je je aandacht richt op het bereiken van een doel en niet alleen gelooft dat je het kunt, maar dat je het al hebt gedaan, kun je vrijwel elk doel bereiken waar je je op richt.
  • Als je je concentreert op wat je niet wilt, trek je dat per ongeluk aan in je leven. Als je bijvoorbeeld constant denkt aan wat je gestrest maakt, zul je meer van die situaties (en de bijbehorende gestreste gevoelens) in je leven aan trekken. In plaats daarvan is het de kunst om je te concentreren op wat je wel wilt in je leven, om zo meer daarvan te ontvangen.
  • De Wet van de Aantrekking, het principe dat je datgene aantrekt waar je je energie op richt (goed of slecht), werkt zo met relaties, bezittingen, doelen en al het andere waarop je je kunt concentreren, zelfs je eigen gezondheid.

Of je nu alles zelf aantrekt wat in je leven gebeurd, daar ben ik niet zeker van, maar door het lezen van dit boek ben ik er wel van overtuigd dat wanneer je zelf positief in het leven staat, je ook meer positiviteit aan trekt. Het heeft mij verandert, in hoe ik zelf in het leven sta.

Gezondheid:

Online cursus: Yoga voor beginners.

LEER YOGA STAP VOOR STAP VANAF DE BASIS!

In 9 online lessen ontdek je alle basisoefeningen van yoga voor meer ontspanning, meer flexibiliteit, een sterk lichaam, een gezonde geest en meer persoonlijke kracht!

Ik ben zelf een tijdje geleden begonnen aan deze cursus en het bevalt me ontzettend goed. 

Rolf & Melanie van Happy with Yoga brengen de lessen met veel enthousiasme en de lessen zijn heel duidelijk, waardoor ze makkelijk te volgen zijn.

Voorheen had ik veel last van mijn rug en andere pijntjes, ik sliep slecht en had gedurende de dag weinig energie.

Dat begint nu echt te veranderen. Mijn rugpijn is veel minder geworden en ik slaap beter. Ik voel me veel fitter!

Meditation Moments is een app waarmee je een moment van rust kunt creëren.

In deze mindfulness app vind je Nederlandse geleide meditaties, ingesproken door Michael Pilarczyk.

Ik heb zelf de app op mijn telefoon staan en heb inmiddels het Premium abonnement (je kunt de app 30 dagen gratis uitproberen). Ik volg de meditaties elke ochtend en vaak voor het slapen gaan. Het helpt me om in slaap te komen als ik aan het malen ben en om mijn dag goed te beginnen.

Ook staan er een aantal meditaties speciaal voor kinderen op. Deze worden bij ons regelmatig opgezet door mijn kids voordat ze gaan slapen.