Creëer Jouw Beste Leven

Een moeder zijn is niet altijd gemakkelijk. Vanaf het moment dat je die twee lijntjes op een zwangerschapstest zien, weet je dat je leven op het punt staat te veranderen.

En hoewel de meeste van deze veranderingen heel mooi en positief zijn, zijn er ook een aantal minder leuke punten.

Het is gemakkelijk om jezelf te verliezen in het moederschap, om het gevoel te hebben dat je gewoon een persoon bent die alleen maar voor haar kinderen zorgt, het huishuiden, en tussendoor haar baan op de rit moeten houden.

Life under construction

Hier helpen we moeders te transformeren

van uitgeput, ongemotiveerd en onvervuld 

in vrouwen die zelfverzekerd, doelgericht en

echt in vrede met zichzelf zijn.

Re-Discover You

Moeders zijn vaak zo gefocust op het zorgen voor het gezin, maar ze kunnen dit beter doen wanneer ze ook goed voor zichzelf zorgen. Wanneer je als moeder lekker in je vel zit komt dit uiteindelijk je gezin ten goede. Deze blog bevat ideeën voor zelfontdekking en zelfontwikkeling voor moeders. Neem eens een kijkje en kijk of het je kan helpen.

Start hier

Maar het kan moeilijk zijn om te weten waar te beginnen.

De eerste stap is om een duidelijk beeld van je werkelijke zelf en je dromen te krijgen.

Door dit te doen, zul je eindelijk het gevoel hebben dat je je eigen pad kiest in plaats van meegevoerd te worden door omstandigheden en de mening en visie van jouw hoe je leven er volgens anderen uit zou moeten zien. 

Het onderdeel RE-DISCOVER YOU bevat informatie met ideeën voor zelfontdekking voor moeders. Neem eens een kijkje. Het kan je helpen je ware IK terug te vinden.

Next...

Zorg voor jezelf! Leef je beste leven. Dit klinkt misschien makkelijker gezegd dan gedaan voor veel moeders, maar er zijn manieren waarop je ervoor kan zorgen dat je weer lekker in je vel zit.

Het is absoluut noodzakelijk dat je jezelf op mentaal vlak blijft ontwikkelen en voor jezelf zorgt.
Meer informatie over zelfontwikkeling vind je in het onderdeel BEAUTIFUL YOU.

Life Reset

Het idee en de definitie van een BESTE LEVEN zullen voor iedereen anders zijn, omdat elke moeder een andere levensstijl, hobby’s en interesses heeft.

We hebben een aantal hoofdthema’s gekozen bij elke moeder past die haal leven een reset wil geven.