Daily Mom Life

“Een balans vinden tussen werk en moederschap is niet altijd gemakkelijk, maar met de juiste mentaliteit en een paar praktische tips is het meer dan mogelijk. Zo kunnen werkende moeders alles hebben (zonder hun gezond verstand op te offeren).”

Als ondernemende moeder is het effectief beheren van je tijd en middelen cruciaal om je zakelijke- en gezinsverantwoordelijkheden in balans te houden.

Het is echter ook belangrijk om prioriteit te geven aan zelfontdekking en zelfzorg, omdat deze activiteiten je in staat stellen voor jezelf te zorgen en je eigen interesses en doelen na te streven buiten het moederschap.

Ook het bewust tijd nemen om plezier te hebben met je kinderen is een belangrijk aspect van het leven van een mama. Hierdoor kun je blijvende herinneringen creëren en een sterke band met je kinderen opbouwen, waardoor jij je als ouder meer verbonden en vervuld zult voelen.

"Van de directiekamer naar de speelkamer: hoe werkende moeders door de dagelijkse sleur navigeren, zelfzorg beoefenen, plezier in het moederschap behouden en vooral ook zichzelf kunnen zijn."